főoldal | biztonsági megfigyelő-eszközök | kamera-szerelés | árlista | akciók | ügyfélszolgálat | gyakori kérdések  
         
         
   
   
   
         
 Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal
telefonon vagy interneten keresztül! Munkatársaink segítségével felvilágosítást kaphat a megrendelhető szolgáltatásokról és termékekről, segítséget kaphat biztonsági problémája megoldásában, valamint díjmentes felmérést rendelhet az.

Konkrét telepítési igénye esetén
a területileg illetékes műszaki kollégák visszahívják Önt, és a megbeszélt időpontban felkeresik a védendő objektumot. A felmérés alkalmával egyeztetik a lehetséges műszaki megoldásokat a biztonsági, biztosítói és pénzügyi lehetőségek tükrében. Amennyiben kisebb rendszerről van szó, a helyszínen árajánlatot adnak Önnek, ha szükséges, a későbbiekben a részletes műszaki terveket vagy árajánlatot is eljuttatják a megrendelőnek.

Megrendelés esetén a telepítés néhány napon belül, az Ön által egyeztetett időpontban kerül lebonyolításra. A kivitelezés minden esetben esztétikus, a szabványnak megfelelő védőcsövezésben vagy rejtett megoldással készül, a kialakított video-hálózat alkalmas a későbbi bővítés egyszerű elvégzésére is. A részegységeinek kiválasztása és a rendszer kialakítása az ide vonatkozó MABISZ előírások figyelembe vételével történik.
(A további részletek lásd: gyakori kérdések)

A telepítés utolsó fázisa a betanítás és műszaki felülvizsgálat, valamint a szükséges dokumentációk és a garancialevél átadása. A tökéletesen működő, a tulajdonos által is kezelhető rendszer vételárát csak ezután kell kifizetni, a helyszínen, készpénzben.

A telepítés után a későbbiekben is megrendelhet néhány extra szolgáltatást:
- rendszeres karbantartás: szerződésben meghatározott időnként - általában félévente - a szerelő leellenőrzi a telepített berendezések üzemszerű működését,
- kiterjesztett garancia: a telepítéskor vállalt - általában 12 hónapos - teljeskörű garancia ideje térítés ellenében többszörösére növelhető.
- rendszerköltöztetés: amennyiben Ön eladja ingatlanát, az új helyre költözéskor megrendelheti a kamerarendszer áttelepítését is.


 
 

Ön most itt tartózkodik: Főoldal Kamerarendszer-szerelés


Elérhetőségek - Oldaltérkép - Jogi közlemény